B. Braun Avitum Hungary Zrt.
 
Kezdőlap > Magunkról > Minőség

Minőségpolitika

A B. Braun Avitum Hungary Zrt. mint hazánk nephrologiai ellátásában úttörő és meghatározó szerepet betöltő dialízishálózat, tevékenységének középpontjában a cég szolgáltatásaival kapcsolatos betegelégedettséget helyezi.

Legfőbb célkitűzésünk a szakmai és gazdasági lehetőségek és a szolgáltatást igénybevevők elvárásainak figyelembevételével, a betegellátás minőségének nemzetközi normákhoz való igazítása; a terápiás, gyógyító folyamatok hatékonyságának és eredményességének fokozása, ami betegeink javuló életkilátásának és életminőségének garanciája.
A fenti gondolat által vezérelve társaságunk működésének teljes területére kiépítette integrált minőségügyi irányítási rendszerét.

A B. Braun Avitum Hungary Zrt. a dialízisszolgáltatók közül elsőként, 2000 novemberében szerzett tanúsítványt az osztrák TÜV Ausztria tanúsító testület elvárásainak és az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelően.

Minőségirányítási rendszerünk működtetése egy állandó fejlesztési, fejlődési folyamat, amelyben rendszeresen ismétlődő, egyre magasabb szinten megvalósuló tevékenységek alkotnak láncolatot. E célnak való megfelelés vezérli programjainkat, intézkedési terveinket, tevékenységeinket, a cég stratégiai célkitűzéseit.