B. Braun Avitum Hungary Zrt.
 
Kezdőlap > Magunkról > Cégismertető

Cégismertető

B. Braun Avitum Hungary Zrt.

A német tulajdonban lévő B. Braun cégcsoport 1839-es alapítása óta vállal tekintélyes szerepet az egészségügy számos területén. A multinacionális, ugyanakkor családi vállalkozás napjainkban 61 országban, 50 ezer munkatárs szakértelmével kínálja szolgáltatásait az egészségügyi ellátórendszer valamennyi területén, úgymint orvosieszköz-gyártás, orvosiszoftver-fejlesztés, értékesítés és vesebeteg-ellátás.

Magyarországon a vállalatcsoportot a B. Braun Medical Kft., a B. Braun Avitum Hungary Zrt. és a B. Braun Trading Kft. képviseli. A három cég közel 2000 munkatársával a magyarországi egészségügyi piac egyik legnagyobb szereplője. 

 A B. Braun Avitum Hungary Zrt. 1989-ben Magyarországon elsőként hozott létre magán-egészségügyi létesítményt, a Szent Imre Kórház területén. Felismerve az igényt a hazai dialíziskapacitás mennyiségi és minőségi fejlesztésére a B. Braun Avitum Hungary Zrt. 1991-ben megkezdte egy országos dialízishálózat kiépítését. Jelenleg a B. Braun Avitum Hungary Zrt. az ország 18 pontján működtet európai színvonalú, a legkorszerűbb orvostechnikával felszerelt dialízisközpontot, ahol a magyar vesebetegek közel 40%-a számára biztosítja az életben tartó dialíziskezeléseket. A B. Braun Avitum Hungary hálózat 18 dialízisközpontjában, több mint 650 munkatárssal 2500 beteg számára biztosítja rendszeresen a nélkülözhetetlen kezelést.

Még több a B. Braun-ról